Assalamualaikum,
Bila tenguk list ni emmm rata-rata hospital swasta yang bolot teratas. Tapi kalau buat list hospital Kerajaan HKL no 1. Lepas tu Hospital Pulau Pinang. No 3 Hospital Umum Serawak. No 4 merupakan Hospital Queen Elizabeth Sabah dan Hospital Putrajaya no 33 dan no 5 dalam list hospital Kerajaan.
Wah sebagai staf HPJ aku bangga dengan prestasi Hospital Putrajaya. Dalam 150 hospital kerajaan bila dapat no 5 tu macam tak percaya je prestasi kami. Tapi tu lah aku muskil juga dengan score yang dibuat. Dia gunakan apa data untuk analisis Top 50 hospital ni.
Semuga warga HPJ semakin komited bekerja demi paesakit yang mendapat rawatan dan perkhidmatan kami. Chaiyok chaiyok HPJ.

KPJ Seremban no 40...hehehe...tahniah HPJ...tempat ke 150...HTJS xde dalam senarai...
ReplyDeleteMaknanya memang mantap le service dia. HTJS tu hospital dia dah lama dan dah stuck kawasan dia tak boleh nak besar lagi.
DeleteTahniah tersenarai. Lipis memang takdela. Hahahah
ReplyDeleteKat sini orang have2 ramai tu yang service kena mantap kalau tak emmm sispaa je memanjang. aduhaiiii
DeleteWaaaah rumah sakit lam wa ee masuk no 27. Ini tempat berobat langganan keluarga saya. Dulu mama berobat kista dan operasi angkat rahim juga di sana. Baguuuuuus sangat semua dokter dan nurse yg merawat.
ReplyDeleteRamai orang Indonesia dapatkan rawatan di hospital Swasta Malaysia.
DeleteTahniah tersenarai juga. Kira okay lah tu masih top-50!
ReplyDeleteBukan mudah tau nak mantapkan service.
Deletehosp umum sarawak di ranking ke 30? mcm manalah ye rubrik pemarkahan... kiranya antara yg terbaik jugaklah di malaysia rupanya
ReplyDeleteTu lah. Kita orang pelik sapa yang bagi markah.
DeleteHospital Perak yang masuk carta top 50, ada dua je, itu pun dua-dua kat Ipoh. Huhu..
ReplyDeleteSaya pernah sampai HKL dan HPJ untuk visit.
ReplyDeleteJauh beza dengan HTAR. HTAR kerap pergi masa arwah abah sakit.