Monday, January 18, 2016

Koleksi Seluar Palazzo daripada Zalora (TerlajakLaris)

Outfit Ideas untuk Seluar Palazzo



Hello,

Ada sesiapa suka memakai palazzo? Jangan tak tahu  Zalora ada koleksi palazzo yang cun sesangat. Warna memang menarik tertarik kau memang debom lah. Sweet je warna dan lembut je mata yang memandang. Saya yang melihat pun jadi ada bunga di mata lah pulak. Belum lagi memakainya memang berbunga-bunga lah hati sepanjang masa.

We all agree yang rasa selesa sepanjang hari adalah lebih penting daripada kelihatan bergaya. Tapi kalau rasa selesa dan pada masa yang sama tampil bergaya merupakan suatu bonus. Betul tak? Oleh itu, ramai penggemar fesyen khususnya wanita moden kini lebih menggemari koleksi seluar palazzo sebagai seluar pilihan mereka. Untuk pengetahuan anda, potongan seluar palazzo ini adalah loose dan amatlah selesa dipakai terutama sekali ketika cuaca panas. Ia juga sesuai dipakai oleh semua bentuk badan tidak kiralah anda mempunyai saiz badan yang kurus mahupun berisi. Mahu tahu jenis pakaian apakah yang sesuai untuk dipadankan dengan koleksi seluar palazzo ini?

Wah ini satu cerita menarik bukan hanya sesuai untuk yang kurus sahaja tetapi yang berisi seperti saya juga teringin hendak memakai sesuatu yang nampak menawan. Kalau macam tu boleh lah cuba. Cuma mungkin gaya pemakaian blouse sahaja yang mungkin kena ubah untuk disesuaikan dengan bentuk badan saya. Apa pun yang penting selain dari cantik, tuan badan juga rasa selesa memakainya.  



Well, untuk gaya smart casual, gayakan koleksi palazzo pants ini bersama blouse yang selesa dipakai seperti berikut. Gaya ini perfect untuk anda yang ingin bergaya simple tetapi tampak elegan!

Seluar palazzo diatas tu memang simple tapi menawan kan. 


Untuk gaya yang lebih berani, apa kata gayakan palazzo pants anda bersama mana-mana tops kegemaran anda dan serikan bersama pemakaian aksesori yang glamour. Corak palazzo ni dengan warna yang gempak memang sesuai bagi wanita yang suka berfesyen. 




Atau anda juga boleh memakai palazzo pants ini sebagai pakaian formal anda ke pejabat dengan memadankannya bersama koleksi kemeja seperti berikut. Anda akan berasa selesa sepanjang hari. Percayalah! Yang ini juga nampak simple tapi just nice untuk bergaya. Apa lagi ke pejabat yang tidak memerlukan warna yang begitu banyak tetapi tetap nampak menawan pada sesiapa sahaja yang memandang. Comel kan? Sambil bekerja dengan selesa kita tetap boleh tampil dengan bergaya.

Yang terakhir, bergaya santai di hujung minggu dengan memakai palazzo pants ini bersama t-shirt kegemaran anda. Gaya santai yang paling selesa dan ringkas! Wah yang ini memang nampak comel sungguh. Gaya santai yang sesuai juga untuk traveling bukan hanya santai di hujung minggu. Berjalan di tempat orang juga memerlukan kita nampak cantik dan selesa semasa berjalan. Corak yang berwarna-warni namun padan digayakan dengan apa sahaja. Cubalah. Travelling juga selain dari menikmati keindahan tempat orang kita juga boleh berfesyen sambil berjalan dengan gembira menikmati keindahan ciptaan  Allah. Apa lagi dapat berposing dengan cantik dan menawan serta pemandangan indah menjadi latar belakangnya dapat memastikan kenangan tersebut tetap kan meninggalkan kenangan terindah semasa travelling di negara orang. 

Jom posing bersama palazzo dari Zalora yang terlajak laris ni.    

6 comments:

  1. CANTIK SESUAI DIPAKAI KEMANA SAJA TU...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Lily... jom le cuba untuk yang rendang seperi kita macamana le rupa kan.

      Delete