Thursday, January 14, 2021

My first Giveaway by Blog Sal

 




Assalamualaikum,

wah pertama kali ni join GA apa lagi blog cik Sal kita yg femes tu. Blog dia macam-macam ado. Ayat sempoiii bila bercerita tapi yang buat aku tabik spring adalah sal ni peminat bola ko terutamanya  Liverpool FC ....perghhhh memang tabik lah kalau orang perempuan minat bola macam adik manis sal ni. Aku memang tak minat nak tenguk bola sebab seru sangat sampaikan rasa sakit dada tenguk...jadi suka dah ada result je menang ke kalah ke tahu-tahu dah ada result. hehehehehe tak trill kan.  
Tapi aku penyokong JDT hah tu sokong sebab aku orang johor tapi nak tenguk dia lawan huh memang idok le teman. Minat masing-masing kan. Ikutkan aku ni minat sukan masa zaman sekolah dulu tapi bila dah tua-tua ni (sedor diri) kureng dah benda tu semua. hehehehe

Hah kalau ada siapa-siapa berminat nak join boleh ke blognisalpunya.blogspot.com

Hah apa lagi pi le ke rumah dia. meh jom jom jom jom heboh heboh...eh dah macam Pi jom heboh tv3 lah pulak. Rindu pulak iklan jom heboh heboh tu.  


#penyokong kelab cik sal....hehehehe (yak yak yeah)

17 comments:

  1. Terima kasih kerana menyertai Giveaway by Blog Sal. Nombor penyertaan anda adalah 27 . Semoga berjaya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiiin mudahan hari jumaat yang berkat ada rezeki GA blog sal.

      Delete
  2. Terhibur baca entry ni. Hehe. Thanks kak notie. Lama tak update entry baru. Semangat pulak lepas baca

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah pi update entry. Akak merapu meraban je tu. hehehehe tima aceh le terhibur di pagi hari ek.

      Delete
  3. goodluck :)

    https://www.tiarasaphire.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal.html

    ReplyDelete
  4. Singgah BW dari segmen yang sama :)

    https://www.azhafizah.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum, hai.. singgah di sini dari giveaway yang sama.. Best of luck to you.. Semoga ada rezeki..

    https://www.shikinrazali.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam. Thanks singgah. Semuga berjaya semua.

      Delete
  6. singgah sini..good luck
    https://mummysupplementshop.blogspot.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal_17.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ singgah. Semuga berjaya buat nurul. Aamiin

      Delete
  7. Replies
    1. haah mana tahu ada rezeki terpijak ka. hehehe

      Delete
  8. Hai, jom join giveaway di bawah! GA ini hampir tamat!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

    ReplyDelete