Thursday, March 4, 2021

Menang Hadiah Utama Kempen Potongan Zakat Bulanan PPZMAIWP

 


MAJLIS PENYERAHAN HADIAH UTAMA KEMPEN POTONGAN ZAKAT BULANAN (PZB)
Tahniah! Tahniah! Tahniah!
Alhamdulillah, sebentar tadi telah berlangsungnya penyerahan hadiah kepada pemenang utama Kempen Potongan Zakat Bulanan (PZB) yang telah dijalankan pada tahun yang lalu. Majlis disempurnakan oleh Timbalan Ketua Pegawai Eksekutif Operasi PPZ-MAIWP, Encik Mohammed Hassan di Wisma PPZ.
Sekalung tahniah diucapkan kepada mereka yang bertuah. Semoga semua pembayar di PPZ-MAIWP akan terus istiqamah dalam menjalankan ibadah zakat terutamanya melalui saluran potongan zakat bulanan.
TERIMA KASIH PEMBAYAR ZAKAT.
ANDALAH HERO ASNAF.
Bagi urusan pemotongan gaji zakat secara bulanan PPZ-MAIWP, anda boleh klik pautan yang tertera dibawah:

Kredit FB PPZMAIWP


Alhamdulillah rasa macam tak percaya ja bila dapat call menang hadiah utama. Macam mimpi ja. Dan semalam majlis penyampaian hadiahnya. Syukur diatas rezeki yang Allah beri. Mudahan Allah limpahkan lagi rezeki pada tahun 2021 ini. 

Apa pun yahooo dapat laptop baru. 



Semasa majlis mengambil hadiah



Syukur Ya Allah atas limpah Mu. 


Ni yang aku dapat. 


16 comments:

  1. Alhamdulillah..tahniah, bestnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Masih rasa mimpi lagi ni hehehehe

      Delete
  2. Replies
    1. Terima kasih. Tu lah cam tak percaya je.

      Delete
  3. Uiiii....dahsyatnya hadiah laptop you!
    Tahniah...tahniah! Rezeki tak pernah salah alamat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan bila kata hadiah utama tgk laptop wow. Thanks amie

      Delete
  4. Wah... Patut la lama menyepi. Tahniah kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Tengah serabut kerja ni lepas tu idea pun cam tak mari je. hehehehe

      Delete
  5. Replies
    1. Terima kasih sis. Alhamdulillah rezeki dari Allah SWT.

      Delete
  6. untung sabut timbul.. tahniahnyer πŸ˜…

    ReplyDelete
  7. mana link pemenang2 cabutan bertuah tuuh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pergi ja kat laman web ppzmaiwp wak. Tak reti nak letak link

      Delete
  8. Alhamdulillah.. 🀲🏼🀲🏼🀲🏼

    ReplyDelete