Wednesday, November 17, 2021

Wordless Wednesday Pantai Senok





 

16 comments:

  1. wahh..best..ala2 Nami Island..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tempat viral tu ...tu yang gigih mencari walaupun jauh nun hujung peta

      Delete
  2. Replies
    1. Ala-ala home town cha cha cha tak

      Delete
    2. alamak kak. tak tengok lah. tengok squid game je

      Delete
    3. Ahkak pun belum tenguk tapi dia punya viral tu buat kita tertarik je nak tenguk.

      Delete
  3. CANTIK PANTAI TU COMEY LOTEY MODELNYA

    ReplyDelete
  4. Wah.. comelnya masing-masing bergambar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Konon-konon nya pi nami Island gitu. hehehehe

      Delete
  5. Macam di Pulau Nami time musim panas pulak ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah katanya macam kat nami Island...gigih le kami semua mencari lokasi nak posing. hehehehe

      Delete
  6. Masa ammi gi kelate haritu.. Mmg bajet nak gi situ. Tp lama nau tersadai kat pengkalan kubor tu huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena repeat tu ammi. memang cantik pantai senok tu cuma jalan masuk je yang tak cantik.

      Delete